Hallituksen kokous 5/2012

• Kauno Lehtomäki siht
Asiat
1 Kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus

Todettiin; hyväksyttiin edelliskokouksen pöytäkirja.

2 Jäsen – talousasiat

Todettiin; taloustilanne vakaa, tältä vuodelta jäsenmaksunsa maksaneita 47.

3 Vanerilan kellaritilan käyttö

Tilat on siistitty odottamaan tulevaa käyttöä. Vanerilan siistintää muutoin tehdään ennen elokuun Säynätsalopäiviä.
Sähkö- ja vesi- viemärijohtojen tarkistustöitä on myös ja niistä tarpeista on tiedotettu omistajalle UPM-Kiinteistöille.

4 Finndomon jäämistöä

Seuralle on vastaanotettu paikkakunnalla toimineen taloteollisuuden esite- ja kuvamateriaalia, joka vaatii järjestelyjä arkistointikuntoon. Eeva on ollut vastaanottamassa aineistoa.

5 Marttojen tilavaraus Vanerilasta

Seurakuntatalon muutostöiden takia Marttojen toimintaan varataan Vanerilan tiloja 11.9. lukien tarpeen mukaan.

6 Säynätsalopäivät 10- 12.8.

Toimintaa Vanerilassa esitellään yhteistyössä Marttojen ja Parviaisten sukuseuran kanssa; esite päivistä valmistuu lähiaikoina aluetoimiston työnä.

7 Kulttuurimatka seuratyössä toimijoille

Matka järjestyy heinäkuun aikana; Erkki ilmoittaa ajankohdasta ja kohteesta, kun yksityiskohdat varmistetaan.

Kokouksen puolesta:

Erkki Ikonen     Kauno Lehtomäki